VILL DU SYNAS REDAN FRÅN BÖRJAN? VILL DU HA MER BESÖKARE PÅ DIN HEMSIDA? VILL DU ATT DET SKER GRATIS? DÅ SKALL DU LÄSA TEXTEN NEDAN!

ANMÄL DIG NU TILL ETT SAMARBETE MED MY, TWICE GENOM ATT SVARA PÅ NÅGRA FRÅGOR! >>

Välkommen till my, Twice  - Ett livsstilsmagasin onlineÖka dina chanser att få besökare på din hemsida genom att ta kontakt med My, Twice (BESÖK HEMSIDAN)! Tillsammans skriver vi en artikel som kan vara intressant att läsa om till exempel - säsongens mode för damer, herrar, de vanligaste importländerna, någon ny bra designer eller ett bra märke, vad som kännetecknar svenskt mode, om att starta eget på Internet, om tillverkning av smycken, om att välja smycke beroende på årstid eller tillfälle, längd, kroppsvikt m.m. eller något annat som är intressant - tex vad man ska tänka på vid köp av ett smycke, allergier, tillsatser, osv.! Samtidigt skyltar du med egna produkter som exempel som länkar till din butik. Twice har för närvarande totalt runt 3000 besökare, varav ca 950 besökare når just Twice's startsida varje dag! Hjälp oss utveckla Twice - samtidigt som du får kunder!!!! När du skriver till Twice, berättar du om företaget så kan vi på Twice skicka några frågor till dig. Du kan också ge förslag på en tema. Om du är orolig över att du inte har något att berätta - var inte det!!!! Vi hittar en tema - länkar till rätt produkter och återspeglar via text och bild ditt företag på bästa möjliga sätt! Det viktigaste är att du är villig att svara på några frågor!

OBS! DINA PRODUKTER ELLER FÖRETAG BEHÖVER INTE SÄLJA ELLER TILLVERKA KLÄDER. SAMTLIGA FÖRETAG KAN ANSÖKA OM ETT SAMARBETE MED OSS.

ANMÄL DIG NU GENOM ATT SVARA PÅ NÅGRA FRÅGOR! >>